Wie zijn wij?

Welkom bij Brasserie het Hoekje!

In de afgelopen 6 jaar heeft "Het Hoekje" al vele metamorfoses, verbouwingen en beproevingen doorstaan.
Wij willen onszelf dan ook vol trots en met een grote glimlach op ons gezicht aan jullie voorstellen als trotse eigenaars Murat & Anita.
Wij vinden het een eer u te verwelkomen in onze mooie zaak, waarbij wij streven naar een ongedwongen, huiselijke en gezellige sfeer. Wij beschikken binnen in ons restaurant over, circa 80 zitplaatsen en buiten op het terras kunnen wij circa 85 personen placeren.
Ook bieden wij in een sfeervolle aparte aangesloten ruimte flexplekken aan voor bijvoorbeeld studeren/computerwerk, maar ook is er een ruimte voor een "kleine" vergadering/ meeting.

Voor het parkeren kunt u terecht in de parkeergarage gelegen aan de Papsouwselaan, deze is verbonden met het overdekte winkelcentrum "De Hoven", tevens bevinden wij ons ook in deze passage precies op de rand, hierdoor kunt u gebruik maken om de eerste 3 uur gratis te kunnen parkeren! Ook met het openbaarvervoer zijn wij uitstekend te bereiken, de tram en bus stoppen praktisch voor de deur!

We zijn 7 dagen per week geopend van 9:00 uur tot en met 22:00 en op zondag vanaf 10:00 uur tot en met  22.00 uur voor ontbijt, lunch, diner, tapas of borrel. Reserveer gemakkelijk telefonisch of via de site.

Dieet wensen of allergieën? Daar houden wij graag rekening mee, geef deze direct bij reservering aan ons door!

Liever thuis een feestje vieren? Ook de catering nemen wij u graag uit handen, informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Heeft u nog vragen en/of verzoeken voel u vrij om deze te stellen.